09.10

Відбулася всеукраїнська digital-презентація нового Chery Tiggo 4

Офіційний дистриб'ютор автомобілів бренду Chery в Україні, компанія «Сі Ей Автомотів» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) повідомляє про успішну презентацію нового кросовера в сімействі Chery.

Chery Tiggo 4 – компактний і першокласно оснащений кросовер, що розташовується на перетині В і С класів та вирізняється яскравою зовнішністю. В оновленій версії дизайн став по-справжньому стильним, а сам автомобіль тепер ще більш збалансований - список опцій, доступних в комплектації кросовера було оптимізовано, що позитивно позначилося на ціні. При цьому широкий список систем безпеки, опції комфорту і сучасна мультимедійна система з 9" сенсорним екраном залишилися на місці.

Екстер'єр. Автомобіль в рамках рестайлінгу перетерпів досить значних змін - особливо його передня частина. Новий, більш виразний дизайн, став ближче до «старшого брата» Tiggo 8, так само змінилася і оптика - тепер фари головного світла стали більш стриманими і стильними. З'явилися нові деталі і на передньому бампері - замість звичайних ходових вогнів тепер світлодіодні смуги, які візуально розділяють бампер на дві частини.

При візуалізації бічної частині дизайнери надихалися потоками води - звідси і безліч об'ємних елементів і виштамповок, що створюють враження більш динамічного автомобіля. Дизайн задньої частини майже не змінився, візуально автомобіль став більш широким за рахунок хромованої лінії між задніми ліхтарями, що доповнює зміни передньої частини.

Інтер'єр Tiggo 4 виконаний в практичних темних тонах з сірими вставками і алюмінієвими елементами, які вносять візуальне різноманіття. Сидіння комбіновані, тканину / еко-шкіра, з можливістю регулювання в трьох напрямках для водія і двох для пасажира. Спинки сидінь другого ряду складаються в співвідношенні 40:60.

Дизайн панелі приладів лаконічний, за рахунок великого 9-дюймого сенсорно дисплея, під яким розташувалася зона управління кондиціонером. Панель приладів класична, з аналоговими шкалами спідометра і тахометра та 3,5 дюймовим дисплеєм бортового комп'ютера посередині. Кермо у новинки мультифункціональне, з можливістю управління мультимедійною системою, круїз-контролем, а також з можливістю відповідати на дзвінки, не відриваючись від дороги.

Мультимедіа. Інформаційно-розважальна система - важлива частина будь-якого сучасного автомобіля, особливо можливість інтеграції смартфона з автомобілем. У Tiggo 4 з цим повний порядок - мультимедійна система повністю русифікована і підтримує зв'язок, як з пристроями на базі Android, так і на базі iOS, при цьому є можливість використання додаткового протоколу Mirror Link. Завдяки цій функції на 9 дюймовий HD екран можна дублювати екран телефону, включаючи відтворення відео. На екран так само виводиться зображення задньої камери, яка входить до усіх доступних для нашого ринку комплектацій.

На додаток до всього цього автомобіль оснащений електричними склопідйомниками, зовнішніми дзеркалами з електрорегулюванням і обігрівом, датчиком світла та системою контролю за тиском в шинах, що дозволяє клієнту отримати відмінно оснащений автомобіль за поміркованим цінником.

Платформа і двигун. Новий Chery Tiggo 4 побудований на платформі T1X, яка була створена інженерами бренду спеціально для кросоверів нового покоління. Завдяки використанню цієї платформи вдалося скоротити вагу нових автомобілів, підвищити жорсткість кузова на кручення та поліпшити показники активної і пасивної безпеки. В ході розробки цієї платформи використовувалися напрацювання від співпраці з компанією Jaguar Land Rover, яка є партнером Chery з 2012 року.

Колісна база - 2610 мм, при загальній довжині 4318 мм, ширина авто - 1831 мм, а висота становить 1679 мм, що гарантує комфорт для п'яти осіб в салоні. Передня підвіска незалежна, типу McPherson, задня - торсіонна незалежна. Дорожній просвіт - 171 мм, чого повністю вистачить для міста або легкого бездоріжжя.

Кузов на 70% виконаний з використанням високоміцної сталі, причому постачальником стали виступає компанія Bentler, що постачає ці ж матеріали для заводів Mercedes-Benz і BMW.

На відміну від попередника, оновлений Tiggo 4 комплектується більш практичним і доступним в обслуговуванні 1,5-літровим атмосферним двигуном з системою зміни фаз газорозподілу потужністю 113 к.с. і обертовим моментом в 141 Нм від компанії Borg Wagner. Силовий агрегат працює в парі або з 5-ступінчастою МКПП, або з безступінчатим варіатором CVT. 

Chery Tiggo 4 комплектується широким набором систем безпеки. Так, водій і передній пасажир захищені подушками безпеки, в салоні передбачено кріплення для дитячих крісел ISOFIX. Автомобіль поставляється з дисковими гальмами, антиблокувальною системою і системою розподіл гальмівних зусиль, а в складних ситуаціях на допомогу додатково прийде система динамічної електронної стабілізації Bosch 9.3.

Новий кросовер CHERY TIGGO 4 втілив в собі традиційне для Chery співвідношення високої якості автомобіля і найкращою ціни, тому перша партія нових Tiggo 4 була розкуплена ще до її прибуття в Україну!

Вартість TIGGO 4 в комплектації Comfort MT (1,5 л, 113 к.с., 5МТ) еквівалентна 13 900 дол. США (393 092 грн.) *, а в комплектації Comfort CVT з варіатором - 15 500 дол. США (438 340 грн.)*.

* Наведено еквівалент ціни в доларах США на автомобіль Chery Tiggo 4 (2020 р.в.), за станом на 09.10.2020р. Ціни з урахуванням ПДВ. Всі розрахунки в гривнях. Деталі на сайті https://chery.ua»