21.07

Kia вітає перших власників нового Sportage в Україні

Офіційний Дистриб’ютор Kia в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до складу компаній Корпорації «УкрАВТО»), повідомляє про відновлення постачання автомобілів в дилерську мережу в Україні. 

Так, в червні 2022 р. в дилерську мережу надійшла довгоочікувана нова партія автомобілів Kia – популярного CEED та SPORTAGE. Варто зазначити, що саме в цій партії КІА в Україну вперше прибули автомобілі абсолютно нового покоління Kia Sportage. Отже, тепер можна буде познайомитись з довгоочікуваним красенем Sportage безпосередньо на дорогах України, а не лише у яскравих відеороликах.

Фактично саме так, своєрідно, відбувся дебют довгоочікуваного нового Kia Sportage в Україні. Без традиційних для автомобільних прем’єр яскравих заходів-презентацій і гучних новин у медіа… Але, попри складну ситуацію в країні, КІА традиційно забезпечив клієнтам не тільки класний продукт, а й низку справді безпрецедентних переваг!

Абсолютно всі Kia Sportage та Kia CEED з цієї значної партії швидко знайшли своїх власників в рекордні строки! В тому числі – через значну вигоду, що запропонував Дистриб’ютор, завдяки дії законодавства щодо спрощеної системи оподаткування: у ціну нових автомобілів Kia не включався ПДВ та деякі інші податкові платежі згідно з умовами Податкового кодексу України. Варто зазначити, що «ФАЛЬКОН-АВТО» проявила себе як соціально відповідальна компанія, використавши переваги законодавства, щоб запропонувати найкращі цінові умови для клієнтів - можливість придбати новий якісний автомобіль за ціною, що успішно конкурує з вартістю більшості вживаних авто. Адже вигода сягала понад 230 000 грн в залежності від обраної моделі!

В «ФАЛЬКОН-АВТО» наголошують, що створення таких безпрецедентних переваг для клієнтів КІА стало можливим завдяки професіоналізму команд Дистриб’ютора та дилерів КІА, наполегливості та відданій роботі кожного: від швидкого переналаштування бізнес-процесів до оперативного доставлення автомобілів в дилерську мережу, їх підготовки та передачі клієнтам. А сприятливі законодавчі умови дали можливість Дистриб’ютору та дилерам КІА зробити свій вагомий внесок у відродження ринку нових легкових авто, зокрема - зберегти робочі місця та видатки до державного бюджету України. 

Ми раді підтвердити, що «ФАЛЬКОН-АВТО» продовжить регулярні постачання модельного ряду автомобілів КІА в Україну в серпні 2022 року. І вже зараз можна замовити собі новий КІА, звернувшись через офіційний вебсайт або до найближчого дилера Kia

Наостанок, хочемо скористатись нагодою для подяки кожному працівнику Дистриб’ютора та дилерської мережі за наполегливу роботу, а кожному клієнту  – за терпіння і довгий період очікування, та за те, що обрали саме автомобілі Kia – рух, що надихає! 

Чекаємо на Вас в автосалонах офіційної дилерської мережі КІА! 

Приєднуйтесь до нас у соц.мережах: FacebookInstagramYouTube