01.05

Весняна вигода на компактний кросовер Chery Tiggo 2!

Компанія «Сі Ей Автомотів» (входить до складу Корпорації УкрАВТО), офіційне представництво бренду Chery в Україні, оголошує про старт спеціальної цінової пропозиції на Chery Tiggo 2.

Травень розпочинається не лише з чудової весняної погоди, але й з інтригуючих новин від Chery Україна – адже саме цього місяця компактний кросовер Chery Tiggo 2 доступний за спеціальною ціною – з вигодою у розмірі екв. 500 доларів США на всі комплектації автомобілів 2020 року виробництва.

Яскравий та спортивний, потужний та надійний, субкомпактний кросовер Chery Tiggo 2 з дорожнім просвітом від 178 мм якнайкраще підходить для руху українськими дорогами. Крім того, авто оснащується ощадливим бензиновим двигуном об’ємом 1,5 літри з витратами палива у змішаному циклі від 7,4 л. на 100 кілометрів шляху[1].

Авто вже в базовій комплектації оснащується найбільш необхідними для водіїв опціями: подушки безпеки водія та пасажира, система безпеки (ABS+EBD), підігрів передніх сидінь, електропривод зовнішніх дзеркал, аудіосистема та кондиціонер. У більш укомплектованих версіях кросовер оснащується світлодіодними (LED) фарами денного світла, мультимедійною системою з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм і підтримкою Android Auto, а також камерою заднього виду з системою допомоги при паркуванні (заднім парктроніком) та шкіряним оздобленням керма.

Не зважаючи на це, Chery Tiggo 2 - найдоступніший кросовер на ринку нових легкових авто в Україні[2],а відтепер його ціна стала ще більш привабливою та починається від 288 600 грн. ($ 10 400 в еквіваленті, вже з вигодою на еквівалент $ 500 станом на 01.05.2021 р.) [3] за комплектацію Classic/Класік з механічною коробкою перемикання передач, та від 374 625 грн.($ 13 500 в еквіваленті, вже з вигодою на еквівалент $ 500 станом на 01.05.2021 р.)3 за комплектацію Luxury/Лакшері з автоматичною коробкою перемикання передач. Погодьтеся, це дійсно вигідна пропозиція но новеньке авто прямо з салону!

 

Чому споживачі обирають Chery в Україні?

  • Chery пропонує широкий вибір моделей класу SUV (кросоверів). Адже автомобілі саме цього класу домінують на ринку України.
  • Автомобілі Chery створені міжнародною командою професіоналів Центру Розвитку Chery (R&D) на чолі із Стівом Юмом, відомим за свою роботу у якості керівника американської команди дизайнерів General Motors.
  • Впевненість у високій якості кросоверів Chery, що демонструє, наприклад, гарантія на двигун Tiggo 8 2,0 л (170 к. с.) – 1 000 000 км або 10 років (в залежності від того, що настане раніше)[4]. Така гарантійна політика – унікальна пропозиція на ринку нових легкових автомобілів в Україні!
  • Оптимальне співвідношення «якість-комплектація-ціна», що підтверджує стрімке  зміцнення позицій Chery в купівельних перевагах – бренд зайняв 8-ме місце серед бестселерів ринку нових легкових авто в Україні за результатами продажів березня 2021 р. (за даними Асоціації «УКРАВТОПРОМ»).

 

І це лише деякі із беззаперечних конкурентних переваг Chery!

 

Команда "СІ ЕЙ АВТОМОТІВ" бажає Вам міцного здоров’я та приємних покупок авто в офіційній мережі Chery в Україні!

Дилерська мережа Chery в Україні: https://chery.ua/ukr/autosalon.html

 

Приєднуйтесь до нас в Facebook, Instagram, YouTube!

 


[1] Наведені дані по витрати палива не є експлуатаційною нормою.

[2]  «Найдоступніший на сьогоднішній день кросовер в Україні» - згідно https://bit.ly/36iPgWB

[3] Під "Вигодою" мається на увазі різниця між попередньою роздрібною ціною та спеціальною ціною на автомобілі Chery Tiggo 2 2020 року виробництва яка діє в дилерській мережі ТОВ «СІ ЕЙ Автомотів» з 01.05.2021 по 31.05.2021р., або до повного розпродажу автомобілів Chery Tiggo 2 2020 року виробництва. Ціни і сума вигоди з ПДВ, всі розрахунки в гривнях. Співвідношення розміру вигоди (знижки) до попередньої роздрібної ціни реалізації на автомобілі Chery Tiggo 2 Classic MT (2020р.) - 4,59%, Tiggo 2 Luxury МТ (2020р.) - 3,85%, Tiggo 2 Luxury AT (2020р.) - 3,57%. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі. Кількість автомобілів Chery Tiggo 2 2020 року виробництва обмежена. Зазначено еквівалент цін в доларах США на відповідну дату згідно середньозваженому курсу на міжбанківському ринку на https://bank.gov.ua/markets.

[4] Гарантія на автомобіль Chery Tiggo 8 - 5 років або 150 000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше, на двигун 2.0TCI SQRD4T20 (Tiggo 8 в комплектації Premium) 10 років або 1 000 000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження вказані в сервісній документації.